Kevään reittitunnustelu

Ratamestari kävi viikonloppuna parikin kertaa tarkistamassa Aulangon polkujen kuntoa talven jäljiltä ja liukastahan siellä vielä on! Ei se tietty juoksua estä, nastat vaan alle, jos ei halua turhaan himmailla vauhdeissa.

Lauantaina tutkimus keskittyi tornin nousuun. Hyväksi havaitulla Hill repeat™️ menetelmällä tutkittu mäki oli lumisessa mutta muuten erittäin hyvässä kunnossa ja täysin valmis ottamaan vastaan alkavan kesäkauden tunkkaajat.

Sunnuntaina pyörittiinkin sitten ympäri Aulankoa ja siinä samalla kisareitti tuli kierrettyä melkein kokonaan. Reitistä suurin osa oli vielä jään alla, mutta kyllä sieltä sulaneitakin pätkiä löytyi, kunnon neulaspolkua.

Viikonlopun saldoksi tuli 6h:n ja yli 50km:n tutkimusretki Aulangolle. Aikalailla täydellinen viikonloppu siis 😉

Vähän vielä odotellaan, annetaan kevään sulattaa jäät ja loputkin lumet niin sitten päästään aloittamaan yhteislenkit reitillä.