aulankooutdoors-logo.png

Aulanko Outdoorsin monipuolinen tarjontamme ja 20 vuoden kokemus luontoliikunnasta ja ohjelmapalvelualasta takaa laadukkaan ja onnistuneen kokonaisuuden, olipa kyseessä virkistyspäivä, koko konsernin kick off tai pienen porukan aktivitettipäivä Aulangolla. Asiakasryhmiämme ympärivuotisesti ovat yritysryhmät, luokkaretkeläiset, polttariporukat sekä perheet ja yksittäiset matkailijat.

Lisäksi Katajistonrannassa sijaitsee aktiviteettivälineiden vuokrauspiste, josta löytyy laaja valikoima mm. erilaisia sup-lautoja, kanootteja, kajakkeja, fatbikeja, kickbikeja sekä talviliikuntavälineitä.

Alueen ulkoilukartan löydät täältä.
Lisätietoa alueen palveluista sivulta VisitHämeenlinna.
Metsähallituksen luontoon.fi -sivut.
Ohjelmapalveluehdotuksia virkistyspäiviin Fenix Ohjelmapalvelut sivuilta.

fenix-logo.jpg

Fenix Ohjelmapalvelut Oy on Siipesi Seikkailuun, kun kaipaat hyväntuulista ja mieleenpainuvaa toimintaa ryhmällesi! Vuodesta 1996 ovat tuhannet asiakkaat vuosittain osallistuneet toteuttamiimme aktiviteetteihin sekä ohjelmakokonaisuuksiin. Tavoitteemme on olla ehtymätön ideapankki tapahtumanne kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Ryhmäkoot vaihtelevat 2 - 1000 henkilön välillä - ethän siis epäröi ottaa yhteyttä, oli kyseessä sitten ulkoilua kokouksen lomaan, asiapitoisempi tykypäivä, koko konsernin kick off, teemallinen iltaohjelma, pikkujoulut tai puhtaasti hauskanpito yhdessä. Rakennamme myös toimivat varaohjelmat sisätiloihin sadesään varalle.

Meiltä saat raikkaan tuulahduksen monipuolisia aktiviteetteja sekä ohjaajat, joilla on hymy herkässä ja homma hanskassa. Turvallisuudesta tinkimättä. Ammattitaidolla ja suurella sydämellä! 

NONAME logo 2018 crop.jpeg

noname on vuonna 1999 perustettu urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys. Noname tarjoaa seuroille kattavan valikoiman maastohiihto-, yleisurheilu- ja suunnistusvaatteita asiakkaiden toivomilla väreillä ja designeilla. Viime vuosina myös useiden muiden lajien seurat sekä yritykset ovat löytäneet nonamen monipuolisen valikoiman seura- ja tai yritysimagon nostamiseen.

We are very different people with diverse personalities. We are ONE, but definitely not the same..!

image5.jpeg

Feet on innovatiivinen juoksujalkine, joka tukee luonnollista liikemekaniikkaa. Pohjarakenteen muodot myötäilevät jalkaterän anatomiaa, jolloin kehon luontainen iskunvaimennusjärjestelmä vapautetaan toimimaan oikein. Feet on suunniteltu kaiken tasoisille juoksijoille, aloittelijasta aina aktiivitasolle asti. Jalkineen luonnollinen toiminta juostessa on avainroolissa myös rasitusvammojen ennaltaehkäisyssä.  

PNG_Olvi-logo.png

Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo, joka luo positiivisia makunautintoja. Olvi on valmistanut juomia jo vuodesta 1878 Iisalmessa, ja nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa, Valko-Venäjällä ja Baltian maissa.

KevytOlo -kivennäisvedet ovat laadukkaita kivennäisvesiä, jotka valmistetaan kevyesti hiilihapotettuun puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen. Tuoteperheestä löydät raikkaan janonsammuttajan moneen makuun, sillä KevytOlo valikoima sisältää lähdeveden, maustamattoman ja maustettuja & kalorittomia kivennäisvesiä, sekä mehukivennäisvesiä. KevytOlot ovat lisäaineettomia juomia, joissa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä.

Partioaitta_logo.png

Partioaitta on retkeilijän ja ulkoilijan aarreaitta. 19:stä myymälästämme ympäri Suomen sekä verkkokaupastamme löydät kaikki laadukkaimmat varusteet ja vaatteet ulkona liikkumiseen. Expo-alueella Partioaitan loungessa voit hengähtää hetken ja maistaa uutta Tuokio-kahviamme sekä paistaa nuotiolla letun kahvin kaveriksi.

monesko-logo.png

Monesko on BUFF® Trail Tour Finlandin virallinen palveluntarjoaja ajanotto- ja tulospalveluihin. Urheilu- ja kuntotapahtumien tekninen tuotanto: ilmoittautuminen, ajanotto ja tulospalvelu. Toimitamme numerolaput, numerotarrat ja kartat. Vuokraamme teltat ja äänentoiston.

Olet järjestämässä ulkoilutapauhtumaa muutaman muun talkoolaisen kanssa? Hommaa piisaa, tekijät hukassa? Tuttu tunne, ja meillä on sinulle apu tarjolla: Kauttamme hoituu yhdelle kaverille selittämällä koko ketju.

Monesko™ helpottaa hommaasi kisan järjestelyissä. Teemme kanssasi upean kisan: näppärä ilmoittautuminen, täsmällinen ajanotto ja tulokset. Kauttamme materiaalia ja meininkiä: numerolaput, tarrat, äänentoistot ja telttavuokraus. Kun hiki sekä rapa lentää ja jengillä on hauskaa, olemme kotonamme. 

buff.png

BUFF® on aito ja alkuperäinen putkihuivi, joka toimii niin polkujuoksussa kuin missä tahansa muussakin urheilussa ja ulkoilukäytössä monella eri tavalla. BUFF® jatkaa sarjan nimikumppanina ja varustaa Buff Trail Tour Finland -juoksijat joka kisassa hienolla kisakohtaisella huivilla, joka toimii paitsi muistona tapahtumasta, tietenkin käytännöllisenä päähineenä, kaulahuivina tai muuna asusteena lenkeillä ympäri vuoden. Buffin mallistoon kuuluu myös laaja valikoima urheilun ja vapaa-aikaan tarkoitettuja pipoja, juoksulippiksiä ja erilaisia vauhdikkaaseen menoon tarkoitettuja urheiluvaatteita. Buffin esittelypiste on paikalla useimmissa Trail Tourin osakilpailuissa. Tutustu tuotteisiin osoitteessa buff.fi.

Logo_of_CamelBak_Products,_LLC.png

CamelBak on yhdysvaltalainen nesteytysratkaisujen tuotemerkki, jonka tuotteet sopivat loistavasti niin urheiluun ja retkeilyyn kuin matkoille ja työpaikalle. CamelBakin tuotevalikoima kattaa kaikki tarpeelliset tuotteet juoksijan nestehuoltoon: juomareput ja -liivit, juomapullot, juomavyöt, juomasäiliöt, vedenpuhdistimet ja tarvikkeet. Yritys kehittää niitä jatkuvasti eteenpäin.

01_LUPINE_logo_LLS_vertical.jpg

Lupine on huippuluokan saksalainen otsalamppumerkki, jonka erittäin valovoimaiset lamput sopivat vauhdikkaaseen menoon ja kovaan käyttöön.

BD_Wordmark_Horizontal_Black_RGB.png.jpeg

Black Diamond sai alkunsa 1950-luvulla kun Amerikkalainen kiipeilijä Yvon Chuinard päätti alkaa tekemään kiipeilyvälineitä itse ja myymään niitä autonsa takakontista Yosemitessa Kaliforniassa. Hänen tuotteidensa laatu keräsi nopeasti mainetta ja näin yhtiö sai alkunsa Venturassa Kaliforniassa.

Black Diamondin tuotteiden laatu on edelleenkin ensiluokkaista ja tuotekehitys alansa huippua. Kiipeilyyn, hiihtovaeltamiseen, vapaalaskuun ja vuorilla liikkumiseen kehitetyt tuotteet tunnetaan laadustaan ympäri maailmaa.

Black Diamondin sauvoja polkujuoksuun: https://eu.blackdiamondequipment.com/en_FI/search?cgid=trekking-poles

GnG-logo_vihrea-pohja-300x190.jpg

Kestävyysurheilijan on syytä huolehtia tasapainoisesta ruokavaliosta, joka auttaa palautumisessa ja vähentää riskiä haitallisiin vammoihin. BUFF Trail Tourilla pääset tutustumaan täysjyväkaurasta valmistettuihin herkullisiin ja gluteenittomiin Good’n’Go -välipalatuotteisiin, jotka voi kätevästi ottaa vaikka
lenkkievääksi. https://goodngo.se

 
att-v2-rgb.jpg

Olisitko kiinnostunut yhteistyöstä?

Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä yritystäsi parhaiten hyödyttävä vaihtoehto!

Jussi Näri
0400 816284

aulankotowertrail@gmail.com