aulankooutdoors-logo.png

Aulanko Outdoorsin monipuolinen tarjontamme ja 20 vuoden kokemus luontoliikunnasta ja ohjelmapalvelualasta takaa laadukkaan ja onnistuneen kokonaisuuden, olipa kyseessä virkistyspäivä, koko konsernin kick off tai pienen porukan aktivitettipäivä Aulangolla. Asiakasryhmiämme ympärivuotisesti ovat yritysryhmät, luokkaretkeläiset, polttariporukat sekä perheet ja yksittäiset matkailijat.

Lisäksi Katajistonrannassa sijaitsee aktiviteettivälineiden vuokrauspiste, josta löytyy laaja valikoima mm. erilaisia sup-lautoja, kanootteja, kajakkeja, fatbikeja, kickbikeja sekä talviliikuntavälineitä.

Alueen ulkoilukartan löydät täältä.
Lisätietoa alueen palveluista sivulta VisitHämeenlinna.
Metsähallituksen luontoon.fi -sivut.
Ohjelmapalveluehdotuksia virkistyspäiviin Fenix Ohjelmapalvelut sivuilta.

monesko-logo.png

Monesko on BUFF® Trail Tour Finlandin virallinen palveluntarjoaja ajanotto- ja tulospalveluihin. Urheilu- ja kuntotapahtumien tekninen tuotanto: ilmoittautuminen, ajanotto ja tulospalvelu. Toimitamme numerolaput, numerotarrat ja kartat. Vuokraamme teltat ja äänentoiston.

Olet järjestämässä ulkoilutapauhtumaa muutaman muun talkoolaisen kanssa? Hommaa piisaa, tekijät hukassa? Tuttu tunne, ja meillä on sinulle apu tarjolla: Kauttamme hoituu yhdelle kaverille selittämällä koko ketju.

Monesko™ helpottaa hommaasi kisan järjestelyissä. Teemme kanssasi upean kisan: näppärä ilmoittautuminen, täsmällinen ajanotto ja tulokset. Kauttamme materiaalia ja meininkiä: numerolaput, tarrat, äänentoistot ja telttavuokraus. Kun hiki sekä rapa lentää ja jengillä on hauskaa, olemme kotonamme. 

fenix-logo.jpg

Fenix Ohjelmapalvelut Oy on Siipesi Seikkailuun, kun kaipaat hyväntuulista ja mieleenpainuvaa toimintaa ryhmällesi! Vuodesta 1996 ovat tuhannet asiakkaat vuosittain osallistuneet toteuttamiimme aktiviteetteihin sekä ohjelmakokonaisuuksiin. Tavoitteemme on olla ehtymätön ideapankki tapahtumanne kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Ryhmäkoot vaihtelevat 2 - 1000 henkilön välillä - ethän siis epäröi ottaa yhteyttä, oli kyseessä sitten ulkoilua kokouksen lomaan, asiapitoisempi tykypäivä, koko konsernin kick off, teemallinen iltaohjelma, pikkujoulut tai puhtaasti hauskanpito yhdessä. Rakennamme myös toimivat varaohjelmat sisätiloihin sadesään varalle.

Meiltä saat raikkaan tuulahduksen monipuolisia aktiviteetteja sekä ohjaajat, joilla on hymy herkässä ja homma hanskassa. Turvallisuudesta tinkimättä. Ammattitaidolla ja suurella sydämellä! 

buff.png

BUFF® on aito ja alkuperäinen putkihuivi, joka toimii niin polkujuoksussa kuin missä tahansa muussakin urheilussa ja ulkoilukäytössä monella eri tavalla. BUFF® jatkaa sarjan nimikumppanina ja varustaa Buff Trail Tour Finland -juoksijat joka kisassa hienolla kisakohtaisella huivilla, joka toimii paitsi muistona tapahtumasta, tietenkin käytännöllisenä päähineenä, kaulahuivina tai muuna asusteena lenkeillä ympäri vuoden. Buffin mallistoon kuuluu myös laaja valikoima urheilun ja vapaa-aikaan tarkoitettuja pipoja, juoksulippiksiä ja erilaisia vauhdikkaaseen menoon tarkoitettuja urheiluvaatteita. Buffin esittelypiste on paikalla useimmissa Trail Tourin osakilpailuissa. Tutustu tuotteisiin osoitteessa buff.fi.

Julbo.jpg

Yli 10 vuotta UTMB:n yhteistyökumppanina toiminut ranskalainen aurinkolasivalmistaja Julbo liittyy BUFF® Trail Tourin yhteistyökumppaniksi kaudelle 2018. Julbo tuo kisapaikalle juoksulasiklinikan, josta juoksijat voivat  lainata testattavaksi reaktiivisia huippuluokan juoksulaseja suorituksen ajaksi. Julbon tuotteita on myös palkintoina.

Bridgedale Logo_BLK.jpg

Pohjoisirlantilainen Bridgedale on valmistanut ja kehittänyt sukkia jo yli sadan vuoden ajan. Kestävää kehitystä edustavan Bridgedalen parasta osaamista on luonnonkuitujen ja teknisten kuitujen yhdistäminen. Yli 400 tuotteen valikoimiin kuuluvat tekniset sukat juoksuun, kävelyyn, vaelluksille, talviurheiluun, työhön ja päivittäiskäyttöön.

Logo_of_CamelBak_Products,_LLC.png

CamelBak on yhdysvaltalainen nesteytysratkaisujen tuotemerkki, jonka tuotteet sopivat loistavasti niin urheiluun ja retkeilyyn kuin matkoille ja työpaikalle. CamelBakin tuotevalikoima kattaa kaikki tarpeelliset tuotteet juoksijan nestehuoltoon: juomareput ja -liivit, juomapullot, juomavyöt, juomasäiliöt, vedenpuhdistimet ja tarvikkeet. Yritys kehittää niitä jatkuvasti eteenpäin.

Petzl logo 500px.jpg

Yli 80-vuotias ranskalainen perheyritys Petzl on otsavalaisinten edelläkävijä, jonka tuotteiden suunnittelu ja laatu on maailman huippua. Petzl kehitti aikanaan ensimmäiset LED-otsavalaisimet ja toi hiljattain ensimmäisenä markkinoille reaktiiviset otsavalaisimet. Valikoimasta löytyy monenlaisia otsavalaisimia eri olosuhteisiin ja valaisutarpeisiin.

GnG-logo_vihrea-pohja-300x190.jpg

Kestävyysurheilijan on syytä huolehtia tasapainoisesta ruokavaliosta, joka auttaa palautumisessa ja vähentää riskiä haitallisiin vammoihin. BUFF Trail Tourilla pääset tutustumaan täysjyväkaurasta valmistettuihin herkullisiin ja gluteenittomiin Good’n’Go -välipalatuotteisiin, jotka voi kätevästi ottaa vaikka
lenkkievääksi. https://goodngo.se

 
att-v2-rgb.jpg

Olisitko kiinnostunut yhteistyöstä?

Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä yritystäsi parhaiten hyödyttävä vaihtoehto!

Toni Tiainen
toni@aulankotowertrail.fi
044 2076796