Aulanko Tower Trailin tekijät

aulanko tower trail -tiimi.jpg

Aulanko Tower Trailin järjestelyistä vastaa neljän hämeenlinnalaisen polkujuoksijan tiimi. Vielä vuonna 2018 kisat järjestettiin lahtelaisvetoisesti, mutta alkuvuodesta 2019 kisa päätyi hämeenlinnalaisten käsiin. Tämähän sopi tietenkin mainiosti. Nythän saatiin kaupunkiin kotikisat ja oman väen järjestämänä.

Toni Seppälä oli jo viime vuoden Aulanko Tower Trailissa reittimestarina. Nyt kilpailunjohtajan tehtävät tuli reittimestarille, ja jälkeä alkoi syntymään. Sen lisäksi, että Toni on kokenut polku- ja ultrajuoksija, on hän myös rautainen projektihallinnan ammattilainen. Kilpailunjohtaja Seppälä tietää miten useampi pallo saadaan pysymään samaan aikaan ilmassa, joka on aika must have -ominaisuus tehtävässä onnistumiselle.

Kilpailukeskuksen rakentaminen, pysäköintijärjestelyt ja kaikki se, että asiat sujuvat ilman jonoja ja pullonkauloja vaatii kokemusta kisaympäristöistä ja ymmärrystä logistiikasta. Mikko Nybacka on UTTF -finisherinä yksi Suomen sisukkaimpia rekkakuskeja ja tietää, miksei vessojen pidä olla juuri tuossa ja miten väkimäärät saadaan sujuvasti lähtöalueelta matkaan.

Jussi Näri on polkujuoksusta innostunut järjestöjyrä, joka tuntee lupa-asioiden kiemuroita ja ymmärtää kuinka tärkeää viestintä on tapahtumatuotannossa. Jussin tehtävänä on huolehtia että juoksijoiden lisäksi tieto liikkuu ja että Tawastia Trail Clubin talkooporukan kanssa saadaan mahtava kisakokemus.

Timo Manninen huolehtii ettei jano ja väsy pääse yllättämään. Huoltomies Manninen on Aulanko Tower Trailin water bottle boy, jonka tehtäviin kuuluu varmistaa että huolto reitillä toimii ja että maalissa kilpailijoilla on mitä tarvitaan. Timo huolehtii myös, että tarpeen tullen ensiapu ehtii paikalle ja raatotaksi keräilee reitille jääneet kisakeskukseen.

Mutta neljä ihmistä ei Buff Trail Tour Finland -osakisaa tee, vaan sen tekee Tawastia Trail Club ja muu talkooväki. Nelisenkymmentä polkujuoksulle omistautunutta avustajaa huolehtii, että autot löytävät paikkansa, juoksijat pysyvät reitillä, vessoissa on paperia ja että numerolaput päätyvät juoksijoille. Talkoolaiset tarjoilevat iloisesti huoltopisteissä Huoltomies Mannisen maanmainiota urheilujuomaa ja vettä sekä keräävät kisan jälkeen reittimerkit talteen. Näistä aineksista ja näillä tekijöillä syntyy ainutlaatuinen hämeenlinnalainen Buff Trail Tour -kokemus!