Ankeat kisa-aamut -paitsi Aulangolla!

Jokainen kisoissa käynyt tietää aamulähdöt. Startit ovat joskus aamuvarhain, ja sitä ennen pitää suoriutua kaikesta. Aivan kaikesta. Vaikka kaikki on ollut toki hienosti pakattuna jo edellisillasta, on aamusäätö kuitenkin melkoinen. Kisavarusteet, kisasyöminen, kisapukeminen, kisajännitys ja sitten pitäisi vielä suoriutua kisapaikalle. Täyttää vesipullot ja varmistaa kengänauhat. Jonottaa vessaan ja käydä puskapissalla, ja jonottaa varmuuden vuoksi vielä kerran koska kahvi ja banaani ja kisajännäkak…no, kyllä te tiedätte.

Paitsi Aulangolla jossa kaikki tapahtuu leppoisten omatahtisten aamutoimien jälkeen. Aulangon startti katsokaas on vasta yhdeltä!

Pitkän ja viipyilevän kesälauantaiaamun jälkeen nokka kohti Hämeenlinnaa ja suoraan pelipaikoille. Aamiainen on ehtinyt jo imeytymään teräksiseksi energiaksi polkuohjuksen elimistössä, ja kaikki on starttia vaille valmista. Ei aamuyön kylmyydessä laahustamista lähtöviivalle. Ei hätäisiä viime hetken valmisteluja koska starttiin on aikaa vielä auringonnousun jälkeenkin.

Me näet ajateltiin tehdä tämä mukavasti, joten ilmoittaudu mukaan vaikka tästä.

(Kuva: Unsplash: Nick Herasimenka)