Iso Pieni Aulanko Tower Trail!

Vuosi 2020. Lupapäätökset Hämeenlinnan kaupungilta, Metsähallitukselta ja Sibelius-metsää hallinnoivalta ELY-keskukselta on viimein kasassa. Hetkinen siinä menikin, Sibelius-metsän herkkää luontoympäristöä suojellaan tarkoin. Polkujuoksuväki on kuitenkin fiksua, eikä ennallistamistoimiin tms. paikkailuihin ole aiempina vuosina ollut tarvetta. Hyvä, että ympäristöstä pidetään huolta.

Mutta nyt valot ovat vihreät ja Aulanko Tower Trail 2020 käynnistyy. Reitti on sama kuin viime vuonna, eli ihanan mukavaa hämäläistä neulasbaanaa, vähän nousuja, vähän kivikkoa ja kauniita maisemia. Haluamme järjestää täysiverisen Buff Trail Tour Finland -osakisan, jossa on kuitenkin leppoisan kotoinen tunnelma. Aulanko Tower Trail on jatkossakin iso pieni polkukisa ja urheilutapahtuma kaikille.

Ilmot aukeavat 29.1.2020 klo 18.00 ja tähän olemme varanneet todella edullisen ennakkohinnan. Muutamina ensimmäisinä päivinä tarjoamme starttipaikan vain 35 eurolla! Tämä jos mikä kannattaa käyttää hyväkseen, ja napata ensi kesän kisapaikka naurettavan halvalla. Muistutamme myös, että viime vuodelta osallistumisensa siirtäneet alkavat seurailemaan sähköpostiaan, laitamme lähipäivinä viestin starttipaikan lunastamisesta!

Kisavankkurit ovat siis lähteneet liikkeelle. Me laitamme puitteet kuntoon, sinun ei tarvitse enää kuin ilmoittautua (ja halutessasi vähän treenata!). Tästä pääset keskiviikkona mukaan: https://www.aulankotowertrail.fi/ilmoittaudu

ATT2020 - 3.jpg