Ollaanko tämä kesä näin?

Pakko sanoa, nyt näyttää hyvältä. Laitettiin viime viikolla ilmot auki syksyä varten, ja samoihin aikoihin kaverit pohjoisesta eli NUTS ilmoitti, että Karhunkierros voidaan järjestää toukokuun lopulla. Bodom Trail kertoi kesäkuun kisapäivän olevan vielä epävarmaa, mutta syksyllä sitten viimeistään. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että tänä vuonna päästäisiin juoksemaan koko Buff Trail Tour Finland - sirkus totutussa laajuudessaan. Luvassa taitaa olla mahtava polkujuoksukausi!

Me vahvistimme viime kesän kokemuksien jälkeen kisan ajankohdaksi syksyn, ja parhaillaan pohdimme josko se asemoituisi sinne syyskuulle jatkossakin. Aulangon poluthan ovat huippua juostavaa sekä keskikesällä että syyskuussa.

Mutta varovaista odotteluahan tämä kevättalvi on ollut tähän asti niin meidän kuin aika monen muunkin kisa- ja tapahtumajärjestäjän osalta. Omista suunnitelmista ei ole juuri huudeltu, kun kaikki on ollut enemmän ja vähemmän epävarmaa. Mutta nyt ollaan saatu kisavankkurit liikkeelle, ja tästä se taas lähtee. Avataan ilmoittautumiset, seuraillaan avajaispäivän ilmoja, huudellaan tulevista hintaportaista ja aletaan kasaamaan talkooporukkaa. Tuttu kisakutina alkaa kasvamaan, kun ihmiset huutelevat somessa ilmoittatumisistaan! Hienoa päästä tekemään taas polkujuoksutapahtumaa, ja hienoa saada lajin harrastajat jälleen Aulangolle.

Me tässä odotellaankin just sinua tänne lähtöviivalle, tervetuloa mukaan. Ilmot on auki ja loppu on kiinni sinusta.

Aulanko Tower Trail -kisatiimi.

Haluatko mukaan? Sehän käy tästä