Aulanko Tower Trail on kisa kaikille!

Aulanko Tower Trail juostaan keskellä kauneinta syksyä. Uskomme ja toivomme että tämä myös pitää jatkossakin, koska Aulangollahan ei ole vielä kertaakaan kisattu vesisateessa. Säille me emme kuitenkaan mitään voi, mutta noin muuten haluamme tehdä tämän mukavasti.

Meillä ei tarvitse herätä aamu-unisena starttiin. Meillä ei ole mutaa ja suota, mutta mäkiä meillä kyllä on. Niidenkin päältä aukeaa tosin kansallismaisema. Meidän pahimmat “yllättävän tekniset” kohdatkin ovat mukavia pätkiä upeaa luonnonsuojelualueen polkua eikä kilometrikivikkoa. Aulangolla jokainen pääsee tempomaan itselle parhaiten sopivaa vauhtia, sillä väljillä poluilla jonoja ei juuri tule. Hymy huulilla tai kaikki peliin ja hampaat irvessä, miten vain itselle parhaiten sopii!

Katso vaikka jos et usko!

Levonkallio! Yksi 22 km reitin hienoimpia kohtia, jossa maisema avautuu upeasti Aulangonjärvelle. Reitti kulkee aivan kallion reunaa, ja tästä aletaan jatketaan kohti pitkospuita ja näkötornille johtavia nousuja.

Pitkospuista pitävät kaikki! Aulangonjärven pitkospuut kuuluvat sekä 13 km että 22 km kisareittiin ja ovat todellinen vauhtibaana. Kuten näkyy, nopeimmat pääsevät helposti ohittamaan maaston puolelta!

Pitkospuista pitävät kaikki. Aulangonjärven pitkospuut kuuluvat sekä 13 km että 22 km kisareittiin ja ovat todellinen vauhtibaana. Nopeammat pääsevät helposti ohittamaan maaston puolelta!

Aulangon näkötorni! Kun tänne asti pääsee, on jäljellä enää pari kilometriä maaliin. Nekin suurimmaksi osaksi mukavaa pudottelua alamäkeen, joten viimeistään nyt kaikki peliin!

Ja maali! Hieno polkuseikkailu on takana, kaikki on laitettu peliin ja nyt maalihuollosta urheilujuomaa ja lisäenergiaa.

Aulanko on siis kisa kaikille. Reitiltä löytyy riittävästi haastetta kärkisijoista kisaajille, mutta molemmat reittivaihtoehdot ovat sopivia myös esimerkiksi ihan ensimmäiseen polkujuoksutapahtumaan osallistuvalle. Katajiston kisakeskuksesta löytyy kaikki tarvittavat ja Tawastia Trail Clubin mahtava talkooporukka auttaa mielellään kaikissa tilanteissa. Me katsokaas ajattelimme juuri sinua, kun tätä kisaa suunnittelimme. Enää odottelemme sinua lähtöviivalle. Mukaan pääset tästä:

ILMOITTAUDU AULANKO TOWER TRAILILLE