Makkara-Juhan katkera tilitys: Tyrmistyin tuttipuheista!

Sanailu kahden polkujuoksijan välillä kovenee. ATT-blogissa huippujuoksija Juha Jumisko kommentoi suorin sanankääntein hämeenlinnalaisjuoksija Juha Wibergin maalimakkarakuntoa. ATT-tiimin viestintäosastolle tulvi blogijulkaisun jälkeen kitkeränsävyisiä yhteydenottoja, näistä suurin osa juuri Wibergiltä ja hänen kannattajiltaan.

Puhelimeen vastaa väsynyt juoksija. Wiberg kertoo viettäneensä unettoman yön makkaramittelön jälkeen. Äänestä kuulee, että nyt ison miehen sisällä myllertää.

- ”Maaliviivalla voi kuka tahansa uhota, mutta on ihan eri asia puhua makkaransyömisestä kuin jostain tutin imemistä. Toisekseen se on aivan turha Vantaalta tulla tänne uhoamaan maaliviivamakkaroilla. Tämä on aivan eri maailma, kun lähdetään kehä kolmoselta tulemaan!” 

- ”Jumiskon olisi syytä sitä paitsi harkita Hiillosmakkaroista luopumista ja siirtyä soijanakkeihin, mikäli aikoo saada viisi karkkikiloaan mahtumaan”, letkauttaa Wiberg lopuksi.

ATT-viestintä jää seuraamaan tilanteen kehittymistä.