Kisaohje Aulanko Tower Trailiin!

Aulanko Tower Trail on aivan hetken kuluttua täällä! Kisavalmistelut ovat loppusuoralla eli tervetuloa Aulangolle, lähtöviiva on viimeistelyä vaille valmiina sinua varten. Luvassa on upea polkujuoksukisa yhtä upeassa maisemassa. Hienoa, että olet lähtenyt mukaan!

Me kisatiimissä teemme kaikkemme, että saisit hienon Aulanko-kokemuksen. Tässä meitä auttaa loistavat Tawastia Trail Clubin talkoolaiset. Jotta kaikki sujuisi hyvin, toivomme että lukaiset ennen starttiasi kisaohjeemme.

Iloisia kilometrejä, kohta nähdään!

ATT -kisatiimi


KISAOHJE:

Saapuminen kisakeskukseen:

Bussilla Aulangolle ja jalkaisin n. 600 metriä kisakeskukseen

Autolla (Osoite Katajistontie 1), pysäköinti kisakeskuksen takana opasteiden ja ohjauksen mukaisesti. Pysäköintialueelle mahtuu n. 250 autoa. Pysäköintialue saattaa täyttyä aamun aikana.
 

JOA_1993.jpg

Kilpailuaineiston nouto:

Kisatoimisto on avoinna perjantaina 28.6 klo 16 – 20 ja kisapäivänä lauantaina 29.6. klo 9.00 – 12.00. Kilpailuaineisto pitää noutaa ennen kisatoimiston sulkeutumista.

Nopeuta kilpailuaineiston noutoa ja selvitä oma kisanumerosi etukäteen lähtölistasta. Saat numerolappusi kisanumeroasi vastaan.

Jälki-ilmoittautuminen: 

Kisaan voi osallistua jälki-ilmoittautumalla mikäli starttipaikkoja on jäljellä. Ylimääräisiä starttipaikkoja voi tiedustella kisatoimistosta sen aukioloaikoina. 

Tavarasäilytys:

Kisatoimistossa on tavarasäilytys. Merkitse säilytykseen jätettäviin tavaroihisi oma kisanumerosi tussi-teippi -yhdistelmällä (molempia saatavilla kisatoimistosta).

WC-tilat:

WC:t löytyvät Kisakeskusta vastapäätä olevasta makasiinirakennuksesta opasteiden mukaisesti. Alhaalla saunoilla kolme wc:tä lisää. 
 

Juomavesi: 

WC - tilojen vierestä löytyy vesiposti, josta voit kätevästi täyttää pullosi raikkaalla vedellä. 

Lounas:

Kilpailijat, jotka ovat lunastaneet ruokailun rekisteröitymisen yhteydessä saavat lounaan näyttämällä lounastarjoilussa numerolappunsa ruokailu-merkintää. Tarjolla kana -ja kasvispaellaa, leivät ja juomat.

Lounasta on tarjolla klo 14:00 - 18:00 lauantaina. Ruokailun yhteydessä olevat kahvilapalvelut aukeavat jo klo 11:00, myös kahvilapalvelut kaikkien käytettävissä.

Startti:

Lähtö tapahtuu kolmessa lähtöryhmässä kisakeskuksen pihasta viiden minuutin porrastuksin. Kilpailijat jaetaan lähtöryhmiin ennakkoilmoituksen perusteella.

Reitti:

Reitti on viitoitettu pääosin merkkitikuilla, joiden päässä on 5x5cm neonoranssi lippu, ja reittiä pystyy seuraamaan näiden viitoitusten mukaisesti. Osissa risteyksistä on yhtenäinen sininen muovinauha, joka sulkee väärät polut. Reitillä on myös kylttejä viitoittamassa suuntaa. Lisäksi tienvarsipaikoissa on opastajat varmistamassa juoksijan oikean suunnan.

Aulangon näkötornin tienoilla on pieni pätkä leveää polkua, jossa saatat bongata vastaantulevia juoksijoita. Ei kannata siis hätääntyä, vastaantuleva liikenne kuuluu tässä reittiin eli et ole väärällä polulla!
 

Huolto:

Huolloissa (7 km ja 16 km) on tarjolla vettä ja urheilujuomaa. Huom! Oma juoma-astia pakollinen. Reitti kulkee luonnonsuojelualueella, joten kertakäyttöastioita emme käytä.

Maali:

Maali on kisakeskuksessa. Sekä maalissa, lähdössä ja reitin varrella on kuvaajia, muista juosta hymy korvissa! Pyrimme toki ikuistamaan jokaisen suorituksen, mutta emme voi aivan taata että jokainen juoksija tallentuu kameraan. 

Maalihuolto:

Maalissa on tarjolla urheilujuomaa, Good ´n Go -tuotteita, banaania ja perunalastuja.

Peseytyminen:

Peseytymistilat ovat rajalliset. Vuoden 1952 olympialaisiin valmistuneella olympiasaunalla (unisex) peseydyt paljulämpimällä vedellä ja uit Vanajaveden lempeissä aalloissa ilman kummempia ruuhkia. Käytössä on myös toinen sauna pesutiloineen, mutta kannattaa varautua lämpimän veden loppumiseen pikemminkin ennemmin kuin myöhemmin. Myös täältä pääsee uimaan. 
 

Varusteet:

Pakolliset varusteet

  • Numerolappu: Numero on kiinnitettävä näkyvälle paikalle (rintaan, reiteen tms), sillä se sisältää ajanottosirun. Muihin paikkoihin kiinnittäneille juoksijoille ei saada aikaa eikä nimi näy tulosluettelossa.

  • Mikäli kilpailija haluaa nauttia nestettä huolloista, tulee juoksijalla olla oma juoma-astia (muki, pullo, juomareppu tms) mukana. Huolloissa ei ole mukeja ympäristösyistä. Kannuista ei saa juoda.

Suositeltavat varusteet:

  • Juomapullo, juomareppu tai oma muki jota voit täyttää juomapisteillä. Pisteillä EI OLE mukeja, joten juomaa saa vain omiin astioihin. Käytä astiaasi täydentäessäsi juomapisteellä olevia kannuja. Älä upota pulloa tai mukia juoman sekaan hygieniasyistä.

  • Kelin mukainen vaatetus. Katso säätiedotteet, jos lupaa yli 20c kisapäivälle niin tulee olemaan lämmin.

  • Matkapuhelin vesitiiviisti suojattuna johon on tallennettu kilpailun EA-tiimin puhelinnumero. 

Ensiapu:

Ensiapua on tarjolla huoltopisteillä sekä kisakeskuksessa. Näillä pisteillä on SPR-ensiapuvarustus. Tarvittaessa juoksija voidaan noutaa autolla reitin varrelta kisakeskukseen tai ensihoitoon lähimmän tien kautta, mikäli siihen on tarvetta.