Hintaporras vaihtuu - nappaa syksyn kisapaikka heti!

Levonkallion ylitys on yksi 22 km reitin hienoimpia kohtia

Levonkallion ylitys on yksi 22 km reitin hienoimpia kohtia

Aulanko on parhaillaan tukahduttavan kuuma. Kävin testaamassa reitin, ja pitää myöntää että ilman pientä poikkeamista reitiltä ja pullojen täyttöä Aulangonjärvestä olisi matka käynyt todella pitkäksi. Mutta on se hieno valikoima erilaista polkua. Helpolla kisareitti ei juoksijaa päästä, mutta sitä herkullisemmaltahan maaliviiva maistuu, mitä enemmän sen eteen on joutunut hikoilemaan.

Koronavirus laittoi myös Aulanko Tower Trailin suunnitelmat uusiksi. Kun kesäkuu kävi mahdottomaksi kisakuukaudeksi, siirrettiin Buff Trail Tour Finland - kiertueen Aulangon osakisa syyskuulle. Aulangon kansallismaisemassa kisataan siis 19.9.2020. Osallistujamäärää on rajoitettu aluksi 500 kilpailijaan, mutta kiintiötä mahdollisesti kasvatetaan myöhemmin syksyllä.

Mutta on Aulanko kaunis syksylläkin. Puistometsän lehtipuut taittuvat pikkuhiljaa ruskaan, mutta polut ovat edelleen nopeassa kunnossa. Tiedossa on siis mahtava polkujuoksukisa, sillä Aulangolle saapuu koko joukko lajin kotimaisia kärkinimiä. Mm. Henri Ansio löytyy lähtölistasta, joten luvassa voi hyvinkin olla aiempien reittiennätysten hätyyttelyä.

Uutta kisapäivää lukuunottamatta kaikki järjestelyt pysyvät muuten samoina. Kisakeskuksena toimii Aulanko Outdoors, jonka tilat soveltuvat mainiosti Trail Tour Finland - osakisan näyttämöksi. 

Kun kerran kesä näyttäisi menevän miltei ilman juoksukisoja, me haluamme tehdä nyt Aulanko Tower Trailista mahtavan kokemuksen heti syksyn alkuun. Siksi tarjoammekin ATT - kisapaikan vielä hetken edulliseen 49 € hintaan. Hintaporras vaihtuu 30.6, jonka jälkeen kisapaikka maksaa 55 €. Nyt on siis oikea hetki napata syksyn kisapaikka. Tervetuloa mukaan!

Jussi / ATT-kisatiimi

TÄSTÄ MUKAAN AULANKO TOWER TRAILIIN